Sunday, June 11, 2017

PAK ALI BANTU ATASI MASALAH KEKELUARGAAN DAN PERHUBUNGAN

LUNAS : Dunia semakin hari  semakin canggih. Peralatan perubatan begitu sofisikated  namun tidak semua  penyakit dapat diubati. Kadang-kadang kita merasa tak sihat dan sakit apabila pergi mendapat rawatan di pusat-pusat kesihatan, pegawai perubatan mengatakan kita sihat.
Pak Ali

Jika begitu dibimbangi penyakit yang kita alami berpunca daripada permainan sihir, gangguan iblis dan syaitan pastinya peralatan moden perubatan sukar mengesannya. Di sini kita perlukan pengamal perubatan tradisional untuk mengubati penyakit-penyakit ganjil akibat permainan sahir manusia yang akan melibatkan iblis dan syaitan.

Ali Bin  Abu Bakar, 67, atau lebih terkenal dengan pangilan Pak Ali  merupakan seorang pengamal perubatan tradisional  menawarkan khidmat untuk mengubati pelbagai penyakit ganjil seperti itu. Sehingga kini  beliau sering di kunjungi oleh pelbagai bangsa baik Cina, India mahupun melayu untuk mendapatkan rawatannya.

Menurut Pak Ali, beliau mula mendapat keyakinan untuk mengamalkan ilmu perubatan ketika berusia  30 tahun dan beliau bermula mengubati penyakit ringan terlebih dahulu. Ketika usianya meningkat 50 tahun barulah beliau mendapat keyakinan berubat penyakit  berat seperti saka dan sebagainya.

Di samping itu Pak Ali juga mampu juga membantu  mengatasi masalah perhubungan suami isteri atau keluarga yang menghadapi masalah  dan mampu berusaha mengubati penyakit lemah tenaga batin bagi golongan lelaki dan sebagainya.


“In Shaa Allah saya akan membantu mereka yang berhajat mendapat khidmat saya. Mereka yang berhajat boleh menghubungi saya  di talian 013-509 9924” kata Pak Ali kepada Portal Padang Serai.No comments:

Post a Comment